a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Kwaliteitsregister

Andersson Elffers Felix (AEF)

Andersson Elffers Felix (AEF)

Andersson Elffers Felix (AEF) is een adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. AEF ondersteunt overheden, publieke en private organisaties bij strategische vernieuwingen.

AT Osborne

AT Osborne

AT Osborne lost ruimtelijke vraagstukken op. Onderscheidend is de verbinding tussen plannen en praktijk. U kunt onze consultants en managers inschakelen voor strategische vraagstukken of een second opinion, maar ook voor de volledige begeleiding van uw investeringsproject.

B&T

B&T

B&T staat voor beter onderwijs en betere jeugdzorg. Onderwijs en jeugdzorg met meer rendement, meer betekenis. Opdat kinderen en jongeren hun mogelijkheden optimaal kunnen benutten.

BMC

BMC

Advies- en managementbureau BMC ondersteunt overheden, onderwijs- en zorginstellingen, woningcorporaties en andere non-profitorganisaties bij het oplossen van complexe vraagstukken en het leveren van capaciteit.

CINOP Advies

CINOP Advies

CINOP is een maatschappelijke onderneming die wil bijdragen aan een Leven Lang Leren. Binnen de overkoepelende stichting opereert CINOP Advies als onafhankelijk adviesbureau op het gebied van leren, opleiden en ontwikkelen. 

GEA Consultancy B.V.

GEA Consultancy B.V.

GEA is een onafhankelijk organisatieadviesbureau op het gebied van communicatielogistiek. GEA houdt zich al meer dan 65 jaar bezig met advisering over de optimale inrichting van mediaprocessen.

Hobéon

Hobéon

Hobéon is een strategisch adviesbureau voor kennisintensieve organisaties, opgericht in 1992. We zijn met name gericht op de beantwoording van strategische vraagstukken van onderwijsinstellingen, vooral middelbaar en hoger onderwijs. 

JBR Holding B.V.

JBR Holding B.V.

JBR Organisatie-adviseurs (waaronder JBR Management Consultants & JBR Corporate Finance) is een onafhankelijk, internationaal opererend adviesbureau, dat betrokken wordt bij de koersbepaling en continuïteit van ondernemingen.

KPC Groep

KPC Groep

De adviseurs van KPC Groep richten zich op de uitdagingen waar onderwijsorganisaties voor staan. Vaak gaat het om vraagstukken op het gebied van onderwijskwaliteit, organisatieontwikkeling, professionalisering, leiderschap en het (her)ontwerpen en implementeren van leeromgevingen.

Leeuwendaal Advies B.V.

Leeuwendaal Advies B.V.

Leeuwendaal is sinds 1990 specialist in personeel, management & organisatie en juridisch advies voor overheid, onderwijs en zorg. Dat betekent dat Leeuwendaal actief bijdraagt aan het beter en effectiever functioneren van organisaties met een maatschappelijke taak. 

Lysias Consulting Group

Lysias Consulting Group

De adviseurs en interimmanagers van Lysias werken vanuit een passie voor het openbaar bestuur met hart en ziel aan maatschappelijke opgaven. Wij helpen onze opdrachtgevers hun ambities waar te maken door hun vraagstukken te doorgronden en waar mogelijk te vereenvoudigen. 

Novisource

Novisource

De wereld is in transitie. Change is constant. De specialisten van Novisource helpen organisaties om te gaan met de steeds veranderende wereld.

PBLQ

PBLQ

Al meer dan 20 jaar zijn wij verbinders in de informatiesamenleving. Dit past bij onze focus op informatiemanagement en alles wat daar bij komt kijken. Onze samenleving transformeert in een rap tempo naar de informatiesamenleving en juist daar kunnen wij voor onze (semi) publieke opdrachtgevers het verschil maken.

Public Partners B.V.

Public Partners B.V.

Public Partners is een zelfstandig adviesbureau. Onze passie is de publieke sector. Onze missie is om kwaliteit toe te voegen aan datgene wat intern al beschikbaar is. Niet meer van hetzelfde, maar waarde toevoegen bij kwesties die vragen om reflectie, advies of begeleiding door een vertrouwde professional van buiten. De focus ligt op integrale organisatievernieuwing. Invulling is afhankelijk van de vraag en de context.

Publinc

Publinc

Publinc B.V. is een onafhankelijk adviesbureau voor de publieke sector en de overheid. Mensen en organisaties in de publieke sector en overheid beter maken, dat is wat ons drijft. Met als uiteindelijk doel een wezenlijke bijdrage leveren aan de maatschappij.

Om dit te bereiken, zetten wij meerdere diensten in, te weten: onderzoek, advies, coaching en training, procesmanagement en interim management.

[12  >>