a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Kwaliteitsregister

Rijnconsult B.V.

Rijnconsult B.V.

Wij zijn gedreven om mensen binnen en tussen organisaties slimmer te laten (samen)werken. We zien dit als een continu proces, waarin altijd verbetering mogelijk is.

Lean Management, Leiderschap en Ketens & Netwerken zijn voor ons de hefbomen om de effectiviteit van de samenwerking te vergroten.

Schouten & Nelissen Groep, Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen Groep, Schouten & Nelissen

Talenten verder ontwikkelen. Dat is de kracht van Schouten & Nelissen. Als één van de grootste bureaus voor ontwikkeling van mens en organisatie helpen wij wereldwijd individuen, teams en bedrijven het beste uit zichzelf te halen. Met training, coaching en advies.

Twynstra Gudde Adviseurs en Managers

Twynstra Gudde Adviseurs en Managers

Twynstra Gudde is een onafhankelijk en toonaangevend Nederlands adviesbureau dat al bijna 50 jaar resultaatgericht adviseert en managementfuncties vervult. 

Als partner van 'Highland Worldwide' maakt het bureau deel uit van een vooraanstaand, internationaal samenwerkings-verband van adviesbureaus.

Van de Bunt Adviseurs

Van de Bunt Adviseurs

Van de Bunt Adviseurs is een middelgroot organisatie-adviesbureau met ongeveer 30 medewerkers. Het bureau is grondlegger en 'leading' op het terrein van advisering over organisatieverandering en ontwikkelingsprocessen. 

Verdonck, Klooster & Associates

Verdonck, Klooster & Associates

Verdonck, Klooster & Associates is een onafhankelijk adviesbureau met 25 jaar ervaring op het snijvlak van strategie, procesinrichting en ICT in de publieke sector. VKA onderscheidt zich door inhoudelijke kennis en oog voor resultaat te combineren met uitgelezen kennis van de sector en gevoel voor de menselijke factor.

WagenaarHoes

WagenaarHoes

WagenaarHoes is een ambitieus bureau met ca. 20 adviseurs, dat voortdurend in beweging is. Wij ondersteunen bedrijven en overheden bij het realiseren van complexe organisatie veranderingen en vraagstukken op het gebied van strategievorming, leiderschapsontwikkeling en organisatieontwikkeling.

<<  1 [2