a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Companies starting with P

PBLQ

PBLQ

Al meer dan 20 jaar zijn wij verbinders in de informatiesamenleving. Dit past bij onze focus op informatiemanagement en alles wat daar bij komt kijken. Onze samenleving transformeert in een rap tempo naar de informatiesamenleving en juist daar kunnen wij voor onze (semi) publieke opdrachtgevers het verschil maken.

Public Partners B.V.

Public Partners B.V.

Public Partners is een zelfstandig adviesbureau. Onze passie is de publieke sector. Onze missie is om kwaliteit toe te voegen aan datgene wat intern al beschikbaar is. Niet meer van hetzelfde, maar waarde toevoegen bij kwesties die vragen om reflectie, advies of begeleiding door een vertrouwde professional van buiten. De focus ligt op integrale organisatievernieuwing. Invulling is afhankelijk van de vraag en de context.

Publinc

Publinc

Publinc B.V. is een onafhankelijk adviesbureau voor de publieke sector en de overheid. Mensen en organisaties in de publieke sector en overheid beter maken, dat is wat ons drijft. Met als uiteindelijk doel een wezenlijke bijdrage leveren aan de maatschappij.

Om dit te bereiken, zetten wij meerdere diensten in, te weten: onderzoek, advies, coaching en training, procesmanagement en interim management.