×

Notice

Google Geocoding API error: The request was denied.

Andersson Elffers Felix (AEF)

Over dit bedrijf

Andersson Elffers Felix (AEF) is een adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. AEF ondersteunt overheden, publieke en private organisaties bij strategische vernieuwingen.

AEF komt voort uit de stamboom van adviesbureaus die teruggaat tot de eerste organisatieadviseur van Nederland, Ernst Hijmans. In 1982 richtten Hans Andersson, John Elffers en Peter Felix adviesbureau AEF op. Zij wilden een bureau opbouwen dat hoge kwaliteit levert, toonaangevend is in het realiseren van vernieuwing, en waar nodig tegen de stroom in roeit.

AEF houdt van versimpelen en verbinden. AEF adviseert organisaties in onder andere de marktsector, cultuur, onderwijs, bouw, zorg en welzijn, energie, media en openbare veiligheid en is daarnaast werkzaam voor departementen van de rijksoverheid, bij provincies, waterschappen en gemeenten. De adviezen beslaan belangrijke maatschappelijke thema's op het snijvlak van overheid en maatschappij en strategische heroriëntaties in de overheidsmarkt en non-profitsector.

Werken met

Adviseurs van AEF worden gedreven door maatschappelijke betrokkenheid, kennen de sectoren waarin ze actief zijn en werken met gevoel voor verhoudingen. AEF'ers zijn in hun element als ze werken aan de vraagstukken van vandaag én morgen en als ze kunnen bijdragen aan nieuwe verbindingen, zowel tussen maatschappelijke sectoren als over de grenzen van publiek en privaat. Dat doen we op verschillende niveaus; we dragen bij aan de vernieuwing van stelsels, de verandering van organisaties en de innovatie van de uitvoering.

Werken bij

Werken bij AEF biedt ruimte voor afwisseling en ontwikkeling in het organisatieadviesvak. Professionaliteit en betrokkenheid staan hoog in het vaandel. De omvang van het bureau en de nadruk op kwaliteit brengen met zich mee dat er hoge eisen worden gesteld aan nieuwe medewerkers. Bij AEF werken circa 50 adviseurs.

Address

  • Straat: Maliebaan 16
  • Postcode: 3581 CN
  • Stad: Utrecht

Contact

  • Telefoon: 030 - 236 30 30
  • E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Op de kaart