×

Notice

Google Geocoding API error: The request was denied.

B&T

Over dit bedrijf

B&T staat voor beter onderwijs en betere jeugdzorg. Onderwijs en jeugdzorg met meer rendement, meer betekenis. Opdat kinderen en jongeren hun mogelijkheden optimaal kunnen benutten.

Onze adviseurs en interim-managers zetten zich hiervoor dagelijks in. Samen met onze opdrachtgevers in het onderwijs, de zorg, bij gemeenten, provincies en het rijk. Onze werkzaamheden bestrijken een breed gebied. Van veranderprocessen tot samenwerking. Van strategische zaken tot kwaliteitsbeleid. Van professionalisering tot teamontwikkeling.

Werken met

Uw opdracht is onze opdracht: werken aan integrale, praktijkgerichte en duurzame maatwerkoplossingen om te komen tot beter onderwijs en betere jeugdzorg. Dat doen we met verrassende werkvormen en deskundig advies. En met continu oog voor het resultaat en de mensen die dat moeten realiseren. Alles begint met het stellen van de juiste vragen. En met niet snel tevreden zijn. Betrokkenheid met distantie, noemen wij dat.

Werken bij

De specialisten en generalisten die bij ons werken, zijn zorgvuldig, nieuwsgierig, zelfstandig, flexibel, creatief en gefocust op kwaliteit.

Address

  • Straat: Krijn Taconiskade 418
  • Postcode: 1087 HW
  • Stad: Amsterdam IJburg

Contact

  • Telefoon: 088 2051600
  • E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Op de kaart