BMC

Over dit bedrijf

Advies- en managementbureau BMC ondersteunt overheden, onderwijs- en zorginstellingen, woningcorporaties en andere non-profitorganisaties bij het oplossen van complexe vraagstukken en het leveren van capaciteit.

BMC geeft vorm aan organisatieverandering die past bij de veranderende samenleving op de expertisegebieden Bestuur & Organisatie, Financiƫn & Bedrijfsvoering, het Sociale Domein, Vastgoed & Ruimtelijke Investering, Zorg en Onderwijs.

In de zoektocht naar antwoorden en oplossingen toont BMC zich een inspirerende, vernieuwende en daadkrachtige partner. Adviseurs op tal van disciplines bundelen hun kwaliteiten om betekenisvolle bijdragen te leveren aan de publieke sector van nu en straks.

Werken met

BMC staat voor toonaangevende, spraakmakende en bevlogen advisering. BMC adviseurs verbinden mensen, middelen, expertise en context. Vanuit alle denkbare disciplines dragen ze gedreven en pragmatisch bij aan concrete oplossingen voor maatschappelijke organisaties.

De interim-managers van BMC bevorderen resultaat door te focussen op interne en externe samenwerking. Ze doen dat verbindend, doortastend, met kennis van zaken en met oog voor het individu. De beleidsexperts van BMC zorgen voor concrete ondersteuning op alle terreinen binnen het publieke domein. Ze zijn thuis in de dossiers, ze kennen de ambtelijke en bestuurlijke omgeving en ze voegen de daad bij het woord.

Werken bij

BMC is na onafhankelijk onderzoek van CRF, specialist op het gebied van internationaal onderzoek naar arbeidsvoorwaarden, uitgeroepen tot Topwerkgever 2012.

Address

  • Straat: Postbus 490
  • Postcode: 3800 AL
  • Stad: Amersfoort

Contact

  • Telefoon: 033 - 496 52 00
  • E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.