×

Notice

Google Geocoding API error: The request was denied.

Hobéon

Over dit bedrijf

Hobéon is een strategisch adviesbureau voor kennisintensieve organisaties, opgericht in 1992. We zijn met name gericht op de beantwoording van strategische vraagstukken van onderwijsinstellingen, vooral middelbaar en hoger onderwijs. 

Hiernaast werken wij voor brancheorganisaties, het MKB, en instellingen op het gebied kunst, architectuur en monumentenzorg.

Het specialisme van Hobéon ligt bij de kwaliteit en kwaliteitszorg van instellingen, hun portfolio en de professionals.

De kernactiviteiten van Hobéon zijn (markt)onderzoek en ontwikkeling, advisering, opleidingsevaluaties en accreditatie. Hobéon telt 44 medewerkers en is aangesloten bij de European Association for Quality in Higher Education (ENQA).

Werken met

De Hobéon aanpak kenmerkt zich door een integrale benadering, vanuit diverse disciplines, waarbij we over de grenzen van sectoren heen kijken. We houden rekening met relevante trends en actuele ontwikkelingen binnen domeinen en stellen ons op als kritische vriend. We bieden inhoudelijk weerwoord, gaan op zoek naar duurzame oplossingen die u daadwerkelijk kunt gebruiken en toepassen.

Werken bij

Onze medewerkers zijn professionals en zetten zich op alle niveaus in als kennispartner, van organisatie tot individu, van opleiding tot bestuur. Ons bureau bestaat uit een bont gezelschap van professionals uit meerdere disciplines. Bij ons vindt u zowel de taalwetenschapper als de bedrijfskundige, de onderwijsmanager en de ondernemer, maar ook de voormalig bankier, de onderwijsjurist en de politicoloog. Wij willen hier maar mee zeggen hoe divers ons bureau is opgebouwd. Maar wat al deze mensen gemeenschappelijk hebben is hun arbeidsplezier en gevoel voor humor. Dat maakt ons bureau niet alleen tot een erkende partner voor kennisintensieve bedrijven en instellingen, maar ook tot een prettige arbeidsgemeenschap om mee samen te werken.

Address

  • Straat: Lange Voorhout 14
  • Postcode: 2514 ED
  • Stad: Den Haag

Contact

  • Telefoon: 070 3066800
  • E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Op de kaart