×

Notice

Google Geocoding API error: The request was denied.

JBR Holding B.V.

Over dit bedrijf

JBR Organisatie-adviseurs (waaronder JBR Management Consultants & JBR Corporate Finance) is een onafhankelijk, internationaal opererend adviesbureau, dat betrokken wordt bij de koersbepaling en continuïteit van ondernemingen.

JBR is gespecialiseerd in strategie, corporate finance en restructuring/debt advisory.

Sinds haar oprichting in 1984 heeft zij een substantiële (inter)nationale opdrachtenportefeuille tot stand gebracht. Haar opdrachtgevers zijn beursgenoteerde ondernemingen, familiebedrijven, investeerders en banken.

Werken met

Opdrachtgevers waarderen de door JBR geleverde combinatie van denken en doen; van brainpower én realisatiekracht.
De werkwijze van JBR kenmerkt zich door een benadering van alle privatiserings-, opvolgings-, fusie- en overnamevraagstukken vanuit een strategisch perspectief.

Door de combinatie van strategisch advies en corporate finance is zij in staat haar adviezen kwantitatief te onderbouwen en te vertalen in aandeelhouderswaarde. Door 'ondernemerschap', 'maatwerkoplossingen' en 'toewijding' streeft JBR naar een intensieve samenwerkingsrelatie met haar opdrachtgevers, een lange termijnrelatie en een onafhankelijk advies zonder belang bij het resultaat van dit advies.

"Een transactie is slechts een optie."

Werken bij

JBR wordt benaderd met vraagstukken die raken aan de continuïteitsbasis van de organisatie van haar opdrachtgevers. Het gaat daarbij om richting geven aan de toekomst. Een flexibele instelling en een sterk analytisch vermogen in combinatie met sociale vaardigheden is daarbij een vereiste.

Voor adviseurs bij JBR betekent dit dat zij in teamverband functioneren, waarbij het marktperspectief vaak wordt onderzocht door eigen researchmedewerkers. Werken bij JBR betekent elke dag opnieuw jezelf ontwikkelen.

JBR staat open voor bijzondere talenten die over de benodigde kennis, vaardigheden en ambities beschikken.

Address

  • Straat: Het Rond 6a
  • Postcode: 3701 HS
  • Stad: Zeist

Contact

  • Telefoon: 030 - 699 90 00
  • E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Op de kaart