×

Notice

Google Geocoding API error: The request was denied.

Leeuwendaal Advies B.V.

Over dit bedrijf

Leeuwendaal is sinds 1990 specialist in personeel, management & organisatie en juridisch advies voor overheid, onderwijs en zorg. Dat betekent dat Leeuwendaal actief bijdraagt aan het beter en effectiever functioneren van organisaties met een maatschappelijke taak. 

Dat gebeurt met innovatieve methodes en slimme oplossingen, die betaalbaar zijn en zichzelf terugverdienen.

Leeuwendaal is gevestigd in Rijswijk en Woerden en heeft ruim 140 adviseurs en medewerkers in dienst.

Werken met

De uitdagingen van deze tijd vragen om een integrale benadering. Door vanuit meer invalshoeken te kijken naar vraagstukken als: strategisch personeelsbeleid, het nieuwe werken, mobiliteit, flexibiliseren van personeelsbestand, diversiteit in organisaties en fusie & samenwerking. Daarvoor hebben we de volgende disciplines in huis: Organisatieadvies, Psychologie, Werving & Search, HR & Beloning, Opleiding & Ontwikkeling, Interimmanagement, Ambtenarenrecht en Bestuursrecht.

Werken bij

Elke adviesgroep is bemand met adviseurs, die hun carrière ooit zijn begonnen in de publieke sector. Ze kennen de praktijk dus van binnenuit en komen daarom ook met praktische en direct toepasbare adviezen. Ze hebben een groot netwerk, zijn enthousiast, hebben een open en flexibele houding, werken soepel samen en zijn gericht op resultaat.

Address

  • Straat: Laan van Beens 1
  • Postcode: 2280 CG
  • Stad: Rijswijk

Contact

  • Telefoon: 070 - 414 27 00
  • E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Op de kaart