×

Notice

Google Geocoding API error: The request was denied.

Novisource

Over dit bedrijf

De wereld is in transitie. Change is constant. De specialisten van Novisource helpen organisaties om te gaan met de steeds veranderende wereld.

Dagelijks vertalen projectmanagers, business consultants en interim managers van Novisource actuele en relevante thema’s op het gebied van business en ICT naar de bedrijfsvoering en operationele processen van organisaties in met name de financiële sector. Dit doen zij op een puur ondernemende wijze en met de benodigde realisatiekracht. Zo helpt Novisource organisaties zich te ontwikkelen en hun doelen te realiseren.

Novisource Banking & Investments richt zich daarbij uitsluitend op banken, vermogensbeheerders, beleggingsinstellingen en andere financiële instellingen. Novisource Banking & Investments helpt deze organisaties onder andere op het gebied van regulatory reporting, IFRS 9 en asset & income management. Novisource Insurance & Pensions is gespecialiseerd in de verzekerings- en pensioen-sector en ontwikkelt oplossingen om de thema’s die momenteel binnen deze sectoren leven zoals bijvoorbeeld closed book, achterstandsdossiers, Solvency II of veranderende pensioenwetgeving multidisciplinair aan te pakken.

Werken met

Novisource specialiseert zich op thema’s die binnen sectoren en specifieke organisaties op het gebied van business en ICT actueel zijn. Iedere klantvraag is daarbij uniek en vraagt om een specifieke aanpak. Daarom levert Novisource maatwerk vanuit haar inhoudelijke expertise en ervaring. Branche-ervaring en vakkennis combineren: wij geloven sterk in de meerwaarde hiervan. Onze business consultants en projectmanagers hebben dan ook veel ervaring in de financiële sector opgedaan voordat zij voor Novisource gingen werken. Bij Novisource werken certified professionals: vakspecialisten die door opleidingen, cursussen en trainingen telkens over de meest recente vakkennis beschikken.

Werken bij

De specialisten van Novisource helpen organisaties om te gaan met de steeds veranderende wereld. Zodat deze organisaties zich ontwikkelen en hun doelen realiseren. Het kan goed zijn dat men werkt op (maatschappelijk) relevante projecten bij interessante opdrachtgevers en in het dagelijks leven met het resultaat van hun eigen werk te maken krijgen. Dat is nu echt betekenisvol werken.

Address

  • Straat: Marconibaan 12
  • Postcode: 3439 MS
  • Stad: Nieuwegein

Contact

  • Telefoon: 030 85 04 444
  • E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Op de kaart