×

Notice

Google Geocoding API error: The request was denied.

PBLQ

Over dit bedrijf

Al meer dan 20 jaar zijn wij verbinders in de informatiesamenleving. Dit past bij onze focus op informatiemanagement en alles wat daar bij komt kijken. Onze samenleving transformeert in een rap tempo naar de informatiesamenleving en juist daar kunnen wij voor onze (semi) publieke opdrachtgevers het verschil maken.

Met advies, opleidingen en traineeships dragen wij graag bij aan een slimme en robuuste informatiesamenleving waarin overheid, burgers en bedrijven veilig informatie uitwisselen. Wij zijn gecommitteerd aan een goed functionerende digitale overheid.

Advies
Onze adviseurs staan bestuurders en (programma- en project)managers met raad en daad bij in complexe (keten en netwerk) verandervraagstukken en bij het inrichten van informatiemanagement.

Opleidingen
De Academie verzorgt opleidingen en trainingen die overheidsmedewerkers helpen het verschil te maken bij verandervraagstukken in de informatiesamenleving. We combineren onze praktijkervaring met de nieuwste (wetenschappelijke) inzichten. “Leren door te ervaren” is ons devies.

Traineeship
Met het traineeship leiden wij jonge informatieprofessionals op om te werken in het publieke domein. Zij krijgen hierbij een masteropleiding Public Information Management, de nodige werkervaring in het publieke domein en een flinke dosis persoonlijke ontwikkeling.

Waarmee we ons onderscheiden:
- Vertrouwd partner van de overheid en betrokken bij de publieke zaak;
- Sterk op het snijvlak openbaar bestuur, organisatie en ICT;
- Hoge kwaliteit met maatschappelijk toegevoegde waarde;
- Onafhankelijk, betrouwbaar en bestuurlijk sensitief;
- “I” als wezenlijk onderdeel van het primaire proces;
- Adviseurs met veel affiniteit en passie voor het publieke domein
- Onze trainers en docenten kennen het (semi) publieke domein door en door, omdat zij er hebben gewerkt of (wetenschappelijk) onderzoek hebben uitgevoerd.
- Betrokkenheid van ervaren PBLQ-adviseurs bij ons traineeship.

ICT is geen bijzaak, maar wezenlijk onderdeel van het primaire proces. Zo kijken wij er hier bij PBLQ tegenaan. Wij hebben in honderden opdrachten ervaring opgedaan en onze methoden zijn beproefd. Wij voelen ons gecommitteerd aan een goed functionerende overheid in de digitale samenleving. Wij willen dat burgers, bedrijven en overheid vertrouwen hebben en houden in de informatiemaatschappij. PBLQ draagt bij aan een slimme en robuuste informatiesamenleving waarin overheid, burgers en bedrijven veilig informatie kunnen uitwisselen.
Daarom zijn wij verbinders in de informatiesamenleving.

Werken met

Bij PBLQ weet u zich verzekerd van onafhankelijk en gedegen advies met een duidelijk handelingsperspectief. Of het nu gaat om complexe (keten en netwerk) ICT verandervraagstukken of om het inrichten van informatiemanagement. Het advies van PBLQ vindt vaak plaats op hoog niveau waarbij bestuurlijke, organisatorische en technologische complexiteit en politieke gevoeligheid gelijk op gaan. Wij bieden bestuurders en (programma- en project)managers comfort door hen met raad en daad bij te staan.
Daarnaast verzorgen wij al veertig jaar opleidingen voor het (semi) publieke domein. De praktijk van onze deelnemers en opdrachtgevers vormt het uitgangspunt voor onze programma’s. Onze visie op leren is gestoeld op onze ervaring met een grote variëteit aan ontwikkelvraagstukken van mens en organisatie in het (semi) publieke domein.

Werken bij

Onze adviseurs staan bestuurders en (programma- en project)managers met raad en daad bij in complexe (keten- en netwerk) verandervraagstukken en bij het inrichten van informatiemanagement. Wij hebben kennis van en ervaring in het publieke domein, zijn kritisch en onafhankelijk en geven adviezen die het verschil maken voor onze opdrachtgevers. Als adviseur van PBLQ ben je een vertrouwd partner van de overheid.

Wil je weten hoe het is om als adviseur bij PBLQ te werken? Bekijk hier het interview met PBLQ adviseur Marc de Rooij die hier vertelt over zijn ervaringen.

Address

  • Straat: Muzenstraat 120
  • Postcode: 2511 WB
  • Stad: DEN HAAG

Contact

  • Telefoon: 070 3514997
  • E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Op de kaart