Publinc

Over dit bedrijf

Publinc B.V. is een onafhankelijk adviesbureau voor de publieke sector en de overheid. Mensen en organisaties in de publieke sector en overheid beter maken, dat is wat ons drijft. Met als uiteindelijk doel een wezenlijke bijdrage leveren aan de maatschappij.

Om dit te bereiken, zetten wij meerdere diensten in, te weten: onderzoek, advies, coaching en training, procesmanagement en interim management.

Werken met

Opdrachtgevers een beroep op Publinc als zij (meer) impact willen hebben in wat zij doen. In het Publinc logo is ons idee over de manier waarop wij werken uitgebeeld. De drie elementen staan symbool voor de partijen in het proces (de opdrachtgever, zijn doelgroep en Publinc) met de cirkel in het midden als gezamenlijk doel. De drie elementen lijken op schouders: die zetten we eronder om het doel te bereiken. Kortom, met de integrale aanpak van Publinc bereiken onze opdrachtgevers meer impact. En dat is ons doel.

Werken bij

Publinc is een adviesbureau waar persoonlijke aandacht centraal staat, zowel voor klanten als voor werknemers. Bij Publinc zijn volop mogelijkheden tot ontwikkeling in verschillende domeinen. Neem gerust contact op als u de mogelijkheden om bij Publinc te werken wilt bespreken.

Address

  • Straat: Turfmarkt 58
  • Postcode: 2801 HB
  • Stad: Gouda

Contact

  • Telefoon: +31 (0) 88 - 018 56 00
  • E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Op de kaart

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.