×

Notice

Google Geocoding API error: The request was denied.

Twynstra Gudde Adviseurs en Managers

Over dit bedrijf

Twynstra Gudde is een onafhankelijk en toonaangevend Nederlands adviesbureau dat al bijna 50 jaar resultaatgericht adviseert en managementfuncties vervult. 

Als partner van 'Highland Worldwide' maakt het bureau deel uit van een vooraanstaand, internationaal samenwerkings-verband van adviesbureaus.

De kerncompetenties zijn project- en programmamanagement, veranderkunde, organisatiekunde en samenwerkingskunde.
De marktgebieden waarop het bureau haar expertise richt zijn: ruimtelijke ontwikkelingen, zorg, infrastructuur, mobiliteit, onderwijs, energie, water, veiligheid, woningcorporaties, bedrijfsleven, vastgoed, lokale overheden en de rijksoverheid.

De diensten waarbinnen Twynstra Gudde marktkennis en kerncompetenties toepast zijn: organisatieontwikkeling, bedrijfsvoering, veranderprocessen, ICT, interim-management, project- en programmamanagement, strategisch omgevingsmanagement, huisvestingsadvies, strategievorming, bestuursadvies, finance en bedrijfsvoering, financiële dienstverlening, innovatieadvies, facility management, risicomanagement en contractering.

Vraagstukken worden steeds complexer. Twynstra Gudde maakt die complexe vraagstukken inzichtelijk en lost ze op. Komt tot een werkende oplossing. Dat dankzij het vermogen tot verbinden van mensen, belangen en organisaties. Van harde inzichten met zachte waarden. En door anders te denken en gewoon te doen.

Werken met

Met onze opdrachtgevers komen tot nieuwe antwoorden op vragen, tot het creëren van kansen. Dat betekent dat de adviseurs oog voor regie hebben, open en inventief zijn, tot de essentie weten te komen en echt luisteren. Opdrachtgevers ervaren samenwerken met Twynstra Gudde als stimulerend, het bureau als een solide organisatie met grote vakkennis en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Samen met partners en opdrachtgevers wordt gezocht naar een duurzaam resultaat.

Werken bij

De circa 350 adviseurs en managers werken vanuit vestigingen in Amersfoort en Den Haag. Twynstra Gudde is overigens niet 'zomaar' een werkgever, het bureau is eigendom van de partners en medewerkers. Het werken bij Twynstra Gudde maakt medewerkers 'rijkere' mensen. Zij kunnen zich er volop ontwikkelen en ontplooien.

Address

  • Straat: Postbus 907
  • Postcode: 3800 AX
  • Stad: Amersfoort

Contact

  • Telefoon: 033 - 467 77 77
  • E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Op de kaart