×

Notice

Google Geocoding API error: The request was denied.

Verdonck, Klooster & Associates

Over dit bedrijf

Verdonck, Klooster & Associates is een onafhankelijk adviesbureau met 25 jaar ervaring op het snijvlak van strategie, procesinrichting en ICT in de publieke sector. VKA onderscheidt zich door inhoudelijke kennis en oog voor resultaat te combineren met uitgelezen kennis van de sector en gevoel voor de menselijke factor.

Door het bundelen van kennis en ervaring wordt een inspirerende omgeving gecreëerd,waarbinnen collega's elkaar stimuleren en aanvullen.

VKA wil zich, bij het enerverende veranderingsproces dat de publieke sector in Nederland doormaakt, inzetten, om tot duurzame verandering en verbetering te komen voor het maatschappelijk belang.

Werken met

"Veranderen - Verbeteren - Verankeren". Wij beschouwen samenwerking en informatisering als dé kritische succesfactoren om tot deze verandering en verbetering te komen. We zien het als een uitdaging daaraan te werken - samen met onze klanten.

Wij komen dagelijks bij departementen, lokale overheden en uitvoeringsorganisaties over de vloer. Juist deze combinatie zorgt ervoor dat wij onze klanten kunnen helpen de juiste keuzes te maken.

Werken bij

VKA werkt al 25 jaar aan succesvolle oplossingen voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Niet alleen de (technisch) juiste oplossingen aandragen, maar veranderingen ook daadwerkelijk doorvoeren en er draagvlak voor weten te creëren.

Voor VKA-ers levert dat inspirerende opdrachten op "die ertoe doen" bij opdrachtgevers in het publieke domein. Dat kenmerkt ook de medewerkers van VKA: betrokkenheid bij de publieke zaak koppelen aan hun vakinhoudelijke expertise en ervaring met complexe programma's en projecten in de publieke sector.

VKA is met haar 2 expertisegroepen, Organisatieverandering en Organisatie & proces consultancy, lid van ROA.

Address

  • Straat: Postbus 7360
  • Postcode: 2701 AJ
  • Stad: Zoetermeer

Contact

  • Telefoon: 079 - 368 10 00
  • E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Op de kaart