×

Notice

Google Geocoding API error: The request was denied.

WagenaarHoes

Over dit bedrijf

WagenaarHoes is een ambitieus bureau met ca. 20 adviseurs, dat voortdurend in beweging is. Wij ondersteunen bedrijven en overheden bij het realiseren van complexe organisatie veranderingen en vraagstukken op het gebied van strategievorming, leiderschapsontwikkeling en organisatieontwikkeling.

Onze adviseurs treden afhankelijk van de situatie op als adviseur, trainer en coach of interim-manager. Onze opdrachtgevers zijn ondernemingen, overheden en maatschappelijke organisaties. Wij zijn sterk in procesaanpak en interventies en verbinden ons als 'partners in verandering' met uw opgave. Dat doen we vanuit de overtuiging dat wij dat alleen waar kunnen maken op basis van een stevig inhoudelijk fundament.

Werken met

Wij werken intensief samen met de opdrachtgever en staan zij aan zij bij het doorgronden en aanpakken van lastige vraagstukken. Wij werken vanuit drie wezenlijke waarden Hoofd, Hart & Hand. Hoofd: inzicht in de problematiek, in het hoe en waarom van mogelijke oplossingen; Hart: gevoel voor de menselijke kant van de zaak; Hand: effectief en efficiënt handelen.

Werken bij

Wij hebben een naam hoog te houden als het om kwaliteit gaat. Dit vraagt van iedere adviseur een investering in zijn eigen ontwikkeling, maar ook in die van collega's en van het bureau als geheel. Relaties en type opdrachten brengen met zich mee dat alle adviseurs moeten schakelen tussen verschillende omgevingen en vraagstukken. Het bureau biedt daarbij een stevige thuisbasis. De combinatie van zeer interessante relaties, focus op kwaliteit en inhoud, en echte aandacht voor elkaar maken WagenaarHoes een mooi bureau om voor te werken!

Address

  • Straat: Hoofdstraat 69
  • Postcode: 3971 KD
  • Stad: Driebergen

Contact

  • Telefoon: 0343 - 52 40 10
  • Fax: 0343 533969
  • E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Op de kaart